Only in Danish: Sidste chance for at få praktikplads.

Hej alle studerende

 

Social Action søger eventyrlystne praktikanter der vil arbejde på høj-ambitiøse projekter. Social Action er en konsulentvirksomhed der arbejder socialvidenskabeligt med bæredygtighed.

 

Efteråret banker på døren og der er en række projekter vi ønsker at lave og som vi tilbyder dig at blive en del af, hvis du er den rette til opgaven.

 

Vi er i gang med:

 

– At udvikle et adfærdsmålingsværktøj som lanceres til EU Klimakommissionens event ’Communicating the Obvious’ med Connie Hedegaard og Olafur Eliasson. Værktøjet er et online-værktøj der skal hjælpe med at måle adfærd under pilotforsøg af projekter af bæredygtig karakter.

 

– At arbejde på filmen At Tegne Et Nyt Land, hvis historie og storyboard udvikles i juli og august i samarbejde med SE (Syd Energi), Thomas Harttung (stifter af Aarstiderne), Søren Hermansen (Samsø Energi Akademi), Gehl Architects og Niras. Projektet ledes af Social Action.

 

– At være en drivende kraft på arkitekturprojekter som udvikles sammen med SLA, Transform, COWI og Effekt.

 

– –

 

Som en del af praktikopholdet vil du af Social Action blive lært programmerne InDesign, Photoshop og Illustrator. Det er dit eget ansvar at skaffe disse programmer. Praktikopholdet er ulønnet og kan sammensættes alt efter behov fra din side.

 

Vi arbejder oppe fra et tårn på Refshaleøen. Det er et åbent sted med masse og lys og luft. Vi håber også du er åben og social og har lyst til at indgå i den daglige trummerum på denne, vi erkender det, mærkelige arbejdsplads. Social Action er trods sine 5 år, stadig en ung og eksperimenterende arbejdsplads. Så har du brug for faste rammer og rutiner er dette ikke stedet for dig. Er du derimod glad for eksperimenterende tiltag, intense projekter, en høj grad af iværksætterånd og et konstant fokus på at gøre en forskel i verden, så er stedet måske noget for dig.

 

Er du interesseret, så skriv MAX 1 SIDE til meik@socialaction.dk.

Husk at indføre dine hobbyer.

 

Bedste hilsener

Tobias Lau