Social Action søger partnere: Skab en bedre verden. In Danish only.

October 14, 2009

 

Har du lyst til at ændre verden på en profitabel måde, så er du måske den rette til at indgå som partner i Social Action ApS.

Lige nu planlægger vi at udvide vores markedsområder. For at rammer interessante markedsflader, åbner vi op for partnerkredsen og søger personer der vil være med i eventyret sammen med os.

Vi har ikke stress, så finder vi ikke den rette, fortsætter vi væksten som hidtil.

Men tror du, at du har hvad der skal til for at blive medejer i en ambitiøs, legende og verdensforbedrende virksomhed, så har du chancen for at slå til nu.

Social Action har skabt projekter for kunder som Lego, Novo Nordisk, Dansk Retursystem, Aarstiderne, Biogasol, Dublin City Council og Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Social Action har

– forbedret brugen af CO2-reducerende bioethanol i Danmark.

– muliggjort at brintbilindustrien kommer tættere på lokalbefolkningerne og lettet overgangen fra et oliebaseret til et hydrogenbaseret transportnetværk.

– analyseret og visualiseret processen for hvordan store virksomheder bruger deres kapacitet til at løse globale udfordringer på markedsvilkår.

– involveret medarbejdere til at forbedre deres arbejdsopgaver på måder som både løser konkrete virksomhedsrelevante og globale udfordringer.

Vi arbejder med etnografi, design, film, arkitektur og business. Kernemetoderne i vores projektarbejde er brugerdreven innovation og designtænkning.

Der findes ingen kriterier for at søge partnerskab i Social Action. Hvis du kan ændre verden og kan dedikere dig 110% er du måske den rette.

Det skal dog nævnes, at har du haft ejerskab i en virksomhed før, eller sidder du som ejer i en virksomhed nu, er det en fordel. Men det er ikke et kriterium.

Har du interesse, så skriv en kort mail til Tobias Lau på tobias@socialaction.dk.