Wolf foundation

Vi vil gerne gøre det muligt for almindelige danskere at sikre ulvens levevilkår i den danske natur.

 

Den største hindring for ulvenes fortsatte udbredelse i Danmark er landmænds frygt for og medieopmærksomhed om dræbte og sårede dyr, fx. får og geder, dræbt af ulven.

 

Vi vil skabe en Ulvefond, hvor beløbene vil gå til at dække det økonomiske tab ved tab af husdyr dræbt eller skadet af en ulv.

Danmarks Naturfredningsforening har allerede barslet med idéen om at skabe en Vildtskadefond. Men Danmarks Naturfredningsforening vil have at en Vildtskadefond skal statsfinansieret før den kan lanceres.

 

I Social Action mener vi at landmænd i ulvenære regioner kan opnå så meget modstand mod ulven før en statsstøttet Vildtskabsfond kommer op at stå, at vi hellere vil lave en fond der fungerer fra dags dato. Vil du støtte ulven har du altså allerede nu en mulighed, og problemet landmænd oplever med ulven kan slås ihjel inden det for alvor vokser sig stort.

 

Eventuel overskydende beløb fra Ulvefonden vil ubeskåret gå til Danmarks Naturfredningsforening. Fondens konto vil være offentlig tilgængelig for at sikre gennemsigtighed.

 

Vil du støtte ulvenes fortsatte bestand og undgå at enkelte landmænd skader eller udrydder de nyankomne ulve i Danmark, så støt da med et beløb på enten:

50 kr, 150 kr, 500 kr, 1.000 kr, 5.000 kr eller 10.000 kr. og indsæt dem på Social Actions Ulvefond:

 

Registreringsnummer: 4400

Kontonummer: 0010864828

 

For mere information, kontakt Tobias Lau på tobias@socialaction.dk

 

– – –

 

Social Action er et anpartsselskab der arbejder socialvidenskabeligt med bæredygtighed. Lig Ulvefonden skabte Social Action i 2007 mobil-servicen ‘Min Regnskov’ i samarbejde med NGO’en Verdens Skove (tidligere Nepenthes). Læs om Social Action officielle virksomhedsstatus på virk.dk her.